Opleiding/ trainingen

Voor een succesvolle oplossing van uw beveiligingsproblematiek vertrouwen wij op de kennis en kunde van onze mensen. Naast de opleidingen die zij al gevolgd hebben, volgen al onze veiligheidsdeskundigen, beveiligers, straatcoaches en toezichthouders onze eigen interne opleidingen. Ter aanvulling volgen zij regelmatig trainingen die specifiek gericht zijn op hun takenpakket. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw opdracht wordt uitgevoerd door ervaren en professionele personeel.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf dat streeft naar een hoge kwaliteit van beveiliging in Nederland. Daarom leiden wij aspirant beveiligers op voor het beroepsdiploma Beveiliger op MBO-2 niveau. 

Wil jij beveiliger worden, zoek je een leuke stage, wil je snel gediplomeerd zijn en uitzicht op een baan? 

Neem gerust contact met ons op.

Boka Body Search Training

Vanuit onze ruime ervaring hebben wij een eigen fouilleer methodiek ontwikkeld. Deze vormt de basis voor een eigen training, genaamd: ‘Boka Body Search Training’. Hiermee trainen wij beveiligers die handmatig mensen fouilleren op luchthavens en festivals, en in horecagelegenheden.

Wilt u uw personeel laten opleiden?

Wilt u meer weten over de kennis en kunde van ons personeel? Of wilt u uw eigen personeel door ons laten opleiden en trainen? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag uw opleidingswensen met u.

Boka Security

Voor uw veiligheid